Samsun 1 Şubesi

Futbol Turnuvasının Şampiyonu Havza Eğitim Bir Sen

Samsun Eğitim-Bir-Sen Öğretmenler Arası Futbol Turnuvasında Şampiyon Havza Eğitim Bir Sen  Oldu.

Eğitim-Bir-Sen Samsun 1 Nolu Şubesi öncülüğünde düzenlenen ‘Öğretmenler Arası Futbol Turnuvası’ 15 ilçenin katılımıyla öğretmenlerin kaynaşmasına vesile oldu.

Eğitim-Bir-Sen Samsun1 Nolu Şubesinin ilçeler arası futbol turnuvası 15 takımın katılımıyla başlayan “Öğretmenler Arası Futbol Turnuvası”nda heyecan oynanan final maçıyla sona erdi. Final maçını Gençlik Hizmetleri ve Spor İlMüdürüAhmet Güral Karayılmaz, Eğitim-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Nejdet Güneysu,Şube yönetimi, ilçe temsilcileri ve çok sayıda taraftar izledi.

Eğitim Bir Sen Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvasında  turnuvayı 3. olarak Tekkeköy Eğitim Bİr Sen  tamamladı.

Havza ile Çarşamba  arasındaki son dereceli çekişmeli geçen final maçını 3-1 ‘lik skorla üstünlük sağlayan Havza Eğitim Bİr Sen, Eğitim Bir Sen Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvasında şampiyonluk kupasının da sahibi oldu.

KUPA TÖRENİ

Final maçından sonra kupa törenine geçildi. Turnuvada dereceye giren Havza ilçesi , Çarşamba ilçesi , Tekkeköy ilçesi ve Terme ilçesine kupa ve madalyaları  protokol üyeleri tarafından verildi.Eğitim Bir Sen Samsun Şube Başkanı Nejdet Güneysu; Eğitim Bir Sen Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvasına katılan 15 takımdan centilmence mücadele eden 225 sporcumuzu ve başından sonuna kadar büyük bir ilgiyle takip eden siz değerli sporseverlerimizi en derin ve en kalbi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum “diyerek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü: ”Spor demek, dostluk demek, kardeşlik demek. Birliğimizin, beraberliğimizin tesis edildiği faaliyetler demek. Bu anlayışla, Eğitim Bir Sen olarak sadece “Çalışanların ekonomik, sosyal, mesleki hak ve menfaatlerinin geliştirilmesinde ”değil, aynı zamanda sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle memleketimizde hem toplumsal mutabakatın sağlanması hem de eğitim çalışanları arasında var olan dayanışma, yardımlaşma ve kardeşlik ortamının tesis edilmesi ve pekiştirilmesi için gayret gösteriyoruz. Bundan sonra da yeni organizasyonlarla sizlerle bir arada olmayı ümit ediyor;

Final Maçı sonunda yapılan ödül töreninde; Havza Eğitim Bir Sen  şampiyonluk kupasını Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Nejdet Güneysu ’nun elinden aldı. Final maçında Havza takımına yenilen Çarşamba Eğitim Bİr Sen  de turnuvayı ikinci olarak, ikincilik kupasını, turnuvada üçüncü olan Tekkeköy Eğitim Bİr Sen de üçüncülük kupası ödülünü aldılar. Ayrıca Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Nejdet Güneysu , Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvasına katılan tüm takımlara, sporculara teşekkür ederek, Turnuvayı başından sonuna kadar en iyi şekilde yönetmek için emek veren hakemleri ve turnuva yöneticisi Eğitim Bir Sen Samsun Şube Teşkilatlanma Başkan Yardımcısı Hacı Murat Tozlu’yu da bu özverili çalışmalarından dolayı kutladı.