Samsun 1 Şubesi

OMU Rektörü Prof.Dr. Yavuz Ünal sendikamızı ziyaret etti.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, sendikamıza nezaket ziyaretinde bulundu.

Memur-Sen Samsun İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Samsun 1 Nolu Şube Başkanı Hamdi Yıldız ve yönetim kurulu tarafından ağırlanan Rektör Ünal'ın ziyaretinde sendikal çalışmalar ile eğitim üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Ziyarette Memur-Sen Samsun İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Samsun 1 Nolu Şube Başkanı Hamdi Yıldız, OMÜ ile her zaman diyalog ve iş birliğine önem verdiklerini, kamusal yararı ve çalışanların haklarını önceleyerek faaliyetlerini sürdürdüklerini dile getirdi. 

Görüşmede Rektör Ünal da gerek akademik gerekse idari çalışanlarıyla büyük bir aile olan OMÜ'de, yönetim olarak bütüncül bir anlayış ve yaklaşım doğrultusunda çalışma barışı ve uyumu adına hassas ve özenli davrandıklarını kaydetti.

Nazik ev sahipliği için İl Temsilcisi Yıldız'a teşekkür eden Rektör Ünal, diğer kurum ve kuruluşlarla olduğu gibi sivil toplum örgütleriyle de ilişkilerde her zaman faal olacaklarını sözlerine ekledi.

Görüşme sonunda Rektör Ünal, Başkan Yıldız’a Üniversitenin hediyesini takdim ederken, Başkanımız Hamdi  Yıldız da konuğuna “Yedi Güzel Adam” olarak anılan Kurucu Genel Başkanımız Mehmet Akif İnan’ın külliyatını hediye  etti.