Samsun 1 Şubesi

Genel Başkanımız Ali Yalçın Samsun'da bir dizi ziyarette bulundu.

Genel başkanımız  Ali Yalçın Samsun’da bir dizi ziyarette bulundu.  Ali Yalçın, ilk ziyaretini Samsun Valisi  Doç Dr. Zülkif Dağlı’ya gerçekleştirdi. Valilik makamında gerçekleşen ziyarete Samsun Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şube Başkanı Hamdi Yıldız, Bayındır Memur Sen Genel Başkanı Soner Can Tufanoğlu, Bem Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever de katıldı. Valilik ziyaretinde hizmet kollarına göre ilimizde çalışan kamu görevlilerinin talep ve beklentileri üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Başkanımız Yalçın, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i de ziyaret etti. Belediye çalışanlarının talep ve beklentilerinin konuşulduğu ziyarete Memur Sen İl Temsilcisi Hamdi Yıldız, Bayındır Memur Sen Genel Başkanı Soner Can Tufanoğlu, Bem Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever ve Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli’de hazır bulundu.

OMÜ Rektörü Prof.Dr. Yavuz Ünal ve Samsun Ün.Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’ı da ziyaret eden heyet, bu ziyaretlerde üniversitelerde çalışan akademik ve idari personelin sorunları ve çözüm önerileri üzerine karşılıklı değerlendirmelerde bulundular.

Genel Başkanımız  Ali Yalçının ziyaret programında Karayolları 7. Bölge Müdürü Rıfat Silov’ da vardı. Genel Müdür ziyaretine Memur Sen Samsun İl Temsilcisi Hamdi Yıldız ve Bayındır Memur Sen Genel Başkanı Soner Can Tufanoğlu da eşlik etti.

Genel Başkanımız Ali Yalçın Samsun programını, Memur Sen Samsun İl Temsilciliğinin organizesinde komisyonlar ve Eğitim Bir Sen İlçe Temsilcileriyle yapılan değerlendirme toplantısıyla tamamladı. 6. Toplu Sözleşme Dönemi öncesinde talep ve beklentiler, süreçle ilgili görüş ve öneriler dile getirildi. Genel Başkan Ali Yalçın bu toplu sözleşme döneminde hizmet kolları talepleri hariç olmak üzere , genel talep ve önerilerde diğer konfederasyonlarla ortak bir noktada buluşmak için çalıştıklarını ifade etti.