Samsun 1 Şubesi

ŞUBEMİZDEN BİR İNDRİM ANLAŞMASI DAHA

Memur-Sen sendikal sorumluluğunun yanında sosyal sorumluluğunun da bilinci ile hareket etmeye devam ediyor.Samsun Şubemiz, Aday Dershanesi ile yaptığı görüşmeler neticesinde üyelere yönelik 2013-2014  dershane ücretinde indirim anlaşması yaptı,

Memur-Sen ile Aday Dershanesi arasında yapılan anlaşmaya göre eğitim ücretlerinde kredi kartına % 30 ve nakit ödemelerde % 40 indirimler uygulanacaktır.

Memur- Sen Samsun İl Temsilcisi Nejdet Güneysu, Aday Dershanesi ile indirim protokolü imzaladı. İmzalanan protokol çerçevesinde Memur- Sen’e bağlı tüm üyeler ve yakınları uygulanan bütün indirimlerden rahatlıkla faydalanabileceklerdir.

Yapılan anlaşmada Memur- Sen’e bağlı üyeler ve üye yakınları yapılan tüm indirimlerden yararlanabileceklerdir. Protokol töreni sırasında konuşan Güneysu, “Sendikacılık sadece ücret sendikacılığı değildir. Biz o anlamda bakmıyoruz oraya. Sendikacılık aynı zamanda sosyal sendikacılık yönü olmalıdır. Üyelerine sadece ekonomik yollardan bir şeyler kazandırmak değil aynı zamanda sosyal politikalarıyla da öne çıkmayı düşünmüşüzdür. Bunu birçok Memur-Sen üyelerine hem sosyal  hem ekonomik yönden katkılar sağlamaya çalışıyoruz. Samsun’da da bunun birçok örneğini gerçekleştirdi. Bugünde Memur-Sen olarak üyelerimizi, üyelerimizin çocukları ve yakınlarının istifade edebilmeleri açısından kendileri ile bir anlaşma imzaladık. Tüm Samsun Memur-Sen üyelerine hayırlı olsun.